Hvad er BootCampen?

BootCampen er i alt sin enkelthed et LAN event for unge i alderen 8-17 år.
Dette event er bygget til at skabe nogle rammer, hvor husets unge gamer kan udforske, hvad det vil sige at være til et LAN i mindre skala. Her har deltagerne mulighed for at prøve kræfter med nogle små turneringer og ikke mindst mærke den stemning og finde venner med samme interesse.

Man behøver ikke være hardcore gamer for at kunne have det sjovt til BootCampen. Crew er der til at hjælpe og guide de unge til en god weekend. Der bliver afholdt små turneringer, alle kun for sjov. Der er ikke fokus på at vinde materielle ting eller at weekenden kun skal gå op i at vinde. Vi i CREW prøver at skabe nogle rammer, hvor de unge trygt kan udforske spil-verden. 

Billetten er inklusiv 2x morgenmad, 1x middagssmad og 2x aftensmad. 

workshop2

Årets workshop er fundet!
Til dette års BootCamp, vil CREW lærere jer alt om, hvordan i skiller jeres computere ad, rengørere dem,  udskifter dele, formatere og installere m.m. og sætter dem sammen igen! 

Som Gamere kan man ikke undgå at få brug for de her skills i sit liv, så vær med til workshoppen og få helt styr på, hvordan i gør uden at skade computeren. 

turneringer

Selvom der ikke er dyre/vilde præmier at vinde til BootCampens turneringer, så giver det dig stadigvæk en forståelse for, hvordan turneringer spilles og hvor god du er i turnerings-spillet. Kan du holde en god sportsånd? kan du reagere hurtigt i forskellige spil situationer? Turneringer er med til at gøre dig bedre, spotte dine svage punkter og vigtigst, så er turneringer med til at skabe en fællesstemning og hype.

Årets turneringer er endnu ikke fastlagt. Giv dit bud på årets turneringer til CREW

venner

Sidste år oplevede vi nye venskaber på en helt ny måde. Vi havde deltagere, som kom alene og nogle som kom med deres venner. Der udviklede sig hurtigt et fællesskab hvor alle var med. Dette skete både på tværs af online spil, men også i stor grad når skærmen blev slukket. 

Forældre information

Bootcampen er ideel til unge som er ny i LAN/Gamer universet. Eventet kan indeholde 50 deltagere, hvilket giver os i CREW en større mulighed for at være nærværende og give det enkelte barn mere tid, end ved vores normale evnets der ligger på 300 deltagere. 

Til BootCampen må deltagerne gerne medbringe egne snacks og drikkevarer. Men selvom det er en weekend der går under de mere usunde så sørger vi for at deltagerne får en sund aftensmad, som består af både grønsager og kød. Der bliver planlagt en fysisk sports-aktivitet i løbet af weekenden som alle deltagere + CREW skal deltage i. 
Der er CREW vågen hele døget rundt, klar til at hjælpe og træde til ved behov. 

Forældrene har mulighed for at komme og besøge deres børn ligeså tit som de har lyst gennem weekenden. Det er altid fedt at vise forældrene hvad gaming kan være og hvilken oplevelse det giver deltagerne. CREW er som altid klar til at snakke og informere forældrene om alt der måtte have interesse. 

Lyset i sovesalen bliver slukket kl 20:00. Deltagerne kan frit gå ind og sove når de har behov for det. Der er ingen fast sengetid. Det skal respekteres at sovesalen er en stillezone. Kommer man med luftmadras skal den pustes op inden kl 19:00. Alt opbevarelse af genstande i sovesalen er på eget ansvar. 

Er dit barn klar til at komme til LAN?

 • Deltageren skal kunne tage varer på sig selv. Det vil sige at deltageren skal være mental klar på at være uden forældre i weekende og kunne passe på sig selv ift. mad, pauser osv. Er du i tvivl om dit barn kan klare eventet, så kontakt CREW og få en snak omkring vores vurdering. 
 • Det er en usund weekend. Der bliver altid indtaget snacks og usunde drikkevarer til LAN-events. Vi tager dog et forbehold ved at arrangere en fysisk sportsaktivitet og sørge for en sund aftensmad. Energidriks såsom Monster, Redbull, Cult m.m er ikke tilladt at medbringe til BootCampen. 
 • Deltagerne må ikke forlade eventets område uden aftale med CREW. Dette gælder også hvis forældrene ønsker at afhente en deltager før eventet slutter. 
 • Hvis dit barn bruger meget af sin tid og har en stor interesse i gaming, så vil BootCampen uden tvivl være en fed oplevelse. At deltage i et LAN-event er en hel speciel type oplevelse som kan give deltagerne rigtig meget. 

FREDAG

 • 15:00 Dørene åbner
 • 18:00 Aftensmad
 • 20:00 Workshop

LØRDAG

 • 09:00 Morgenmad
 • 11:30 Kabinetkast (fysisk aktivitet)
 • 12:00 Middagsmad
 • 13:30 Minion Masters turnering
 • 18:00 Aftensmad
 • 19:30 HACKER (fysisk aktivitet)

SØNDAG

 • 09:00 Morgenmad
 • 13:00 Tak for i år

Tidsplanen vil løbende blive opdateret. CREW forbeholder sig retten til at rette i tidsplanen som nødvendigt.  

Der vil blive åbnet en BootCamp Minecraft server. Her får deltagerne mulighed for at spille sammen, på samme server. 

Igen i år holdes der turnering i det gode gamle klassiske spil, nemlig Guitar Hero!
Er du rap på fingrene, så vis os hvad du kan når du over hele weekenden kan prøve at få den højeste score. 

Ligesom Guitar Hero er en god genganger fra sidste år, så er Minion Masters det også! Spillet er gratis at spille, så det er bare med at få det hentet og få bygget dit deck! Hvis du skal deltage i turneringen, så husk at gennemfør tutorial-mode inden eventet, så du er top klar. 

CS:GO er en af de hyppiste turneringer man ser til LAN Events, derfor er denne turnering selvfølgelig også med til BootCampen! Om det er 1VS1, 2VS2 eller 5VS5 kan vi ikke fastlægge endnu, men vi opdatere her så snart vi ved det. 

Vi kan ikke komme udeom, at det er sundt at bruge kroppen – især til et LAN-party. 
Derfor har CREW arrangeret to fysiske aktiviteter, som alle deltagere såvel som CREW skal være med til. 

Kabinetkast

Kender du det, når man bare virkelig har en dårlig gamer periode? man taber de vigtige spil og lysten til at smadre sin computer er virkelig til stede. Frygt ikke, vi har arrangeret kabinetkast, hvor du får lov til at tyre et kabinet så langt du kan ud på en mark. Vi måler dit kast og samligner det med de øvrige deltageres. Har du gamer-muskler nok til at vinde denne udfordring?

Hacker

Du kender måske ikke Hacker. Men du kender uden tvivl “Smugler-løb”. For jer som ikke gør, kan vi fortælle at vi i Troldhedes skumring vil arrangere en leg, hvor det er op til dig at bruge dine “fantasi-penge” til at få fat i ulovelige piratkopier for derefter at  sælge dem videre på internettet. Men pas på! politiet har fået nys om sagen, og har sendt en patrulje ud i Troldhede for at fange de kriminelle. Så gem dine piratkopier godt, så de ikke bliver snuppet i kropsvisitationen. Hvilket hold vinder mon årets Hacker løb?