Hvad er BootCampen?

BootCampen er i alt sin enkelthed et LAN event for unge i alderen 8-16 år.
Dette event er bygget til at skabe nogle rammer, hvor husets unge gamer kan udforske, hvad det vil sige at være til et LAN i mindre skala. Her har deltagerne mulighed for at prøve kræfter med nogle små turneringer og ikke mindst mærke den stemning og finde venner med samme interesse.

Man behøver ikke være hardcore gamer for at kunne have det sjovt til BootCampen. Crew er der til at hjælpe og guide de unge til en god weekend. Der bliver afholdt små turneringer, alle kun for sjov. Der er ikke fokus på at vinde materielle ting eller at weekenden kun skal gå op i at vinde. Vi i CREW prøver at skabe nogle rammer, hvor de unge trygt kan udforske spil-verden. 

Forældre information

Bootcampen er ideel til unge som er ny i LAN/Gamer universet. Eventet kan indeholde 50 deltagere, hvilket giver os i CREW en større mulighed for at være nærværende og give det enkelte barn mere tid, end ved vores normale evnets der ligger på 300 deltagere. 

Til BootCampen må deltagerne gerne medbringe egne snacks og drikkevarer. Men selvom det er en weekend der går under de mere usunde så sørger vi for at deltagerne får en sund aftensmad, som består af både grønsager og kød. Der bliver planlagt en fysisk sports-aktivitet i løbet af weekenden som alle deltagere + CREW skal deltage i. 
Der er CREW vågen hele døget rundt, klar til at hjælpe og træde til ved behov. 

Forældrene har mulighed for at komme og besøge deres børn ligeså tit som de har lyst gennem weekenden. Det er altid fedt at vise forældrene hvad gaming kan være og hvilken oplevelse det giver deltagerne. CREW er som altid klar til at snakke og informere forældrene om alt der måtte have interesse. 

Lyset i sovesalen bliver slukket kl 20:00. Deltagerne kan frit gå ind og sove når de har behov for det. Der er ingen fast sengetid. Det skal respekteres at sovesalen er en stillezone. Kommer man med luftmadras skal den pustes op inden kl 19:00. Alt opbevarelse af genstande i sovesalen er på eget ansvar. 

Er dit barn klar til at komme til LAN?

 • Deltageren skal kunne tage varer på sig selv. Det vil sige at deltageren skal være mental klar på at være uden forældre i weekende og kunne passe på sig selv ift. mad, pauser osv. Er du i tvivl om dit barn kan klare eventet, så kontakt CREW og få en snak omkring vores vurdering. 
 • Det er en usund weekend. Der bliver altid indtaget snacks og usunde drikkevarer til LAN-events. Vi tager dog et forbehold ved at arrangere en fysisk sportsaktivitet og sørge for en sund aftensmad. Energidriks såsom Monster, Redbull, Cult m.m er ikke tilladt at medbringe til BootCampen. 
 • Deltagerne må ikke forlade eventets område uden aftale med CREW. Dette gælder også hvis forældrene ønsker at afhente en deltager før eventet slutter. 
 • Hvis dit barn bruger meget af sin tid og har en stor interesse i gaming, så vil BootCampen uden tvivl være en fed oplevelse. At deltage i et LAN-event er en hel speciel type oplevelse som kan give deltagerne rigtig meget. 

FREDAG

 • 15:00 Dørene åbner
 • 18:00 Aftensmad

LØRDAG

 • 09:00 Morgenmad
 • 11:30 Fysisk aktivitet
 • 18:00 Aftensmad

SØNDAG

 • 09:00 Morgenmad
 • 13:00 Tak for i år

Tidsplanen vil løbende blive opdateret. CREW forbeholder sig retten til at rette i tidsplanen som nødvendigt.  

Der vil blive åbnet en BootCamp Minecraft server. Her får deltagerne mulighed for at spille sammen, på samme server.